Новини

СЪОБЩЕНИЕ

Във връзка с произвеждането на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители, насрочени на 9 юни 2024 г. Районна избирателна комисия Ловеч ще проведе обучение на членовете на секционните избирателни комисии на територията на Община Летница на 06 юни 2024 г. от 17.30 ч. в Младежки център - гр. Летница.

Представителите на парламентарно представените партии и коалиции на територията на Община Летница, които имат членове в СИК имат задължението да уведомят своите представители, включени в съставите на СИК за предстоящото обучение.

Списъците с членовете на СИК са публикувани на електронната страница на община Летница и са разлепени на табло в сградата на общината.
плакат

Община Летница ще е домакин на осмото издание на фолклорния фестивал „Тройче” в партньорство с Народно читалище „Никола Йонков Вапцаров – 1873 г.“ гр. Летница.

Уведомяваме гражданите, че в Община Летница е получено съобщение от "ВиК" АД град Ловеч, с което уведомяват, че на 12. 04. 2024 г.